Teknovation Logo
robot

 
  • Sidste års vindere af Project Plasic, havde udfærdiget et projekt omhandlede håndtering og genanvendelse af plastaffald i Kenya. Nu gælder der indstillinger til Project Plastic 2019.

8. august 2019, kl. 14:56 

Project Plastic søger talenter

Det er tid at indstille til Project Plastic 2019 – Plastindustriens talentkonkurrence for innovative studerende, hvor der er 25.000 kroner til vinderen. Indstillingsfristen er 26. september.


Talentkonkurrencen Project Plastic 2019 er nu skudt i gang, og Plastindustrien er dermed på jagt efter dette års førende plasttalenter, som kan vinde 25.000 kroner.

Sidste års vinderprojekt omhandlede håndtering og genanvendelse af plastaffald i Kenya. Igen i år ønsker Plastindustrien at hylde studieprojekter, der kan bidrage til fremtidens plastløsninger.
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Målet med Project Plastic er også at bygge bro mellem de studerende og industrien, så viden og fremsyn foregår i dialog mellem landets universiteter og industrien. Virksomhederne har nemlig behov for nye, innovative idéer, og dem kan de studerende bidrage med," udtaler uddannelseskonsulent Jo Dietrich, Plastindustrien, der også er tovholder på talentkonkurrencen. Hun fortsætter:

"Project Plastic er også en unik mulighed for virksomheder at brande sig på overfor omverdenen og studerende fra hele landet, og vi opfordrer derfor virksomheder og andre med kendskab til igangværende plastprojekter til at indstille deltagere til konkurrencen".

Et dommerpanel bestående af ledere i plastbranchen vurderer alle tilmeldte projekter og nominerer fem mulige vindere. Panelet er sammensat af Plastindustrien.

Førstepladsen belønnes med 25.000 kroner. Andenpladsen og tredjepladsen får også en pengepræmie på henholdsvis 10.000 og 5000 kroner.

"Ud over en flot pengepræmie kan vinderne af Project Plastic opnå anerkendelse for det projekt, de har arbejdet på. Det kan bane vejen for fremtidige samarbejder med virksomheder, der leder efter nye talenter," fastslår Jo Dietrich.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik