Teknovation Logo
robot

 
  • I initiativet er der eksempelvis fokus på høj processtabilitet ved hjælp af intelligente systemer, selv om råmaterialets kvalitet kan variere meget, hvilket ofte er tilfældet med genbrugsmaterialer.

14. maj 2019, kl. 13:28 

ENGEL forpligter sig til cirkulær økonomi

Producenten af sprøjtestøbemaskiner, østrigske ENGEL, har underskrevet initiativet ’New Plastics Economy’ i regi af Ellen MacArthur Foundation.


Den østrigske producent af sprøjtestøbemaskiner, ENGEL, har valgt at underskrive initiativet fra Ellen MacArthur Foundation, døbt ’New Plastics Economy’ .

Dermed forpligter virksomheden sig til at arbejde aktivt for at fremme cirkulær økonomi, fremhæver den danske brancheorganisation Plastindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Som medlem af den internationale plastindustri er vi ikke kun ansvarlige for vores egne produkter, men også for de produkter, der produceres på vores maskiner," udtaler direktør for ENGEL, dr. Stefan Engleder, og fortsætter:

"Det er meget vigtigt for os, at vores erfaring og viden bruges til at sprede viden om, hvordan mennesker i alle verdenshjørner anvender plast ansvarligt, og der skabes forudsætninger for, at plastprodukter i slutningen af deres livscyklus vender tilbage i materialekredsløbet."

Ikke mindst ønsker producenten at hjælpe kunderne med at designe og producere emballage i henhold til reglerne for den cirkulære økonomi og dermed åbne muligheder for en større genanvendelse af materialer.

Aktuelt har over 350 virksomheder, universiteter og organisationer udover ENGEL tilsluttet sig initiativet, fremhæver Plastindustrien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik