Teknovation Logo
robot

 
  • Ifølge parterne, er sugerøret muligt at indgå i en genanvendelsesproces, fri for mikroplastisk og sikkert at nedbryde i marinemiljøer.

5. december 2018, kl. 12:14 

Sugerør af trækomposit

Start-up-firmaet Sulapac og pulp- og trækoncern Stora Enso har udviklet et sugerør af bionedbrydelig og industriel komposterbar komposit, der kan masseproduceres.


Ved det årlige store Start-Up-event ‘Slush’ i Finland lancerede start-up-firmaet Sulapac og pulp- og trækoncern Stora Enso et sugerør af bionedrydelig og industriel komposterbar komposit.

Den benyttede komposit, der består af træ og naturlige fibre og er designet til at erstatte ikke fornybare plast sugerør, og kan ifølge parterne masseproduceres. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


“Miljøbevidsthed er en stærk drivkraft for forbrugernes efterspørgsel, og vores kunder ønsker hjælp til udskiftning af ikke-vedvarende materialer,” siger leder af Liquid Packaging and Carton Board hos Stora Enso, Hannu Kasurinen, og fortsætter:

“Forskellige biokompositløsninger, såsom vedvarende kapper og lukninger og strøer, vil være tilsætninger og et supplement til vores egen forbrugerporteføljeportefølje, hvilket giver vores kunder ekstra værdi.”

Sulapacs materiale kan anvendes i eksisterende ekstruderingslinjer, og målet er at et produkt bliver kommercielt tilgængelige i 2. kvartal 2019. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik