Teknovation Logo
robot

 
  • Ni oplægsholdere vil dele viden med deltagerne om eftermiddagen af arrangementet.

5. november 2018, kl. 15:07 

Lego fortæller om at flytte produktion hjem

Plastindustriens årlige Netværksdag finder sted på Hindsgavl Slot ved Middelfart 29. november, og programmet er nu på plads. Blandt andre vil Henrik Østergaard Nielsen fra Lego Group fortælle om, hvorfor og hvordan koncernen flytter produktion hjem til Danmark.


Brancheorganisationen Plastindustrien holder 29. november det årlige Netværksdags-arrangement på Hindsgavl Slot ved Middelfart 29. november.

Programmet for dagen er nu på plads og byder på oplægsholdere fra Lego, der trækker produktion hjem, over Addifab, der vil sikre de samme muligheder inden for sprøjtestøbning som ved 3D-print, til en række cases om genanvendelse af plast.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Fra Lego Group kommer Qualifying & Support Director, Henrik Østergaard Nielsen, og fortæller om, at LEGO koncernen fytter produktion hjem til Danmark, hvorfor og hvordan. Den traditionelle årsag til outsourcing i en produktionsvirksomhed er typisk effektivisering og reduktion af omkostninger, men andre strategiske overvejelser bør ligeledes indgå i beslutningen. Han deler blandt andet et konkret eksempel på rejsen fra outsourcing til insourcing og hvilke overvejelser, der har været i processen, fremhæves det.

Oplægsholderrækken afsluttes med førstepladsen i brancheorganisationens konkurrence PROJECT PLASTIC, der har arbejdet med udvikling og optimering af løsninger, der kan forbedre plastgenanvendelsen hos den kenyanske start up-virksomhed Kivumbi Plastic Recycling.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik