Teknovation Logo
robot

 
  • ”Smart Operations” præsenteres hos Netstal på Fakuma 2018, og demonstreres blandt andet på en Elios 4500-sprøjtestøbemaskine.

1. oktober 2018, kl. 14:28 

Lettere og mere effektiv sprøjtestøbning

Netstal præsenterer på Fakuma 2018 ”Smart Operation”, der er et betjeningskoncept, som skal gøre sprøjtestøbning lettere og mere effektiv.


Netstal præsenterer på Fakuma 2018 betjeningskonceptet Smart Operation. Med den kommende betjeningsfilosofi, giver producenten flere optioner til aXos-styringen, en adskillelse mellem udvikling af produktionsparametre og efterfølgende anvendelse af maskinen til produktion. Brugeren vil dermed opnå en yderligere effektivitet af sit produktionsanlæg, fremhæver Netstal.

”Smart Operation” vil blive præsenteret i brug for første gang på Fakuma 2018. Interesserede besøgende kan opleve fordelene ved denne nye option på Netstals stand, hvor en Elios 4500 vil være i drift, fortæller CEO Renzo Davatz, Netstal forud for premieren.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Styringen – aXos - vil fortsat tilbyde fleksibilitet, når det drejer sig om programmering af mange forskellige produktionsparametre. ”In house”-eksperter kan definere alle processer i forbindelse hermed. Når disse parametre senere skal anvendes i produktionen, benyttes det innovative betjeningssystem Smart Operation, påpeger Renzo Davatz videre.

Systemet består af 4 knapper, som kaldes ”Smart Buttons”, og forud definerbare skærmbilleder på hovedskærmen, til visning af relevant proces information, situationsbestemte interaktions meddelelser samt parameter-specifikke instruktioner.

Smart Operations er baseret på et koncept med klart definerede maskintilstande. Smart Buttons starter statusændringer under produktionsprocessen. Det betyder for eksempel, at ved tryk på bare tre knapper, kan maskinen tændes, forberedes til produktion og starte produktion. Man kan ligeledes afslutte produktionen og slukke maskinen lige så hurtigt, let og sikkert.

Alle konventionelle betjeningselementer kan låses for at sikre, at betjeningen i et produktionsmiljø er så simpel og sikker som muligt. Maskinen betjenes herefter udelukkende via Smart Buttons. Resultatet af anvendelsen af smart Operations er en styret og sikker betjening i produktionsmiljøet. Standardiserede retningslinjer som eksempelvis GMP, der er baseret på ”in House”-ekspertviden inkorporeres sikkert i maskinens styresystem, fremhæver Netstal.

Når Smart Operations benyttes opnår man, at samme betjeningskoncept benyttes til alle applikationer, hvilket betyder kortere uddannelsestid for produktionsmedarbejdere og mulighed for en mere fleksibel anvendelse af medarbejderne. Anvendelsen af trykte procesbeskrivelser, checklister og arbejdsbeskrivelser ved maskinen kan reduceres væsentligt.

Smart Operation fås som option til alle Netstal maskiner i serierne Elios og Elion og kan eftermonteres på alle maskiner med aXos-styring.

Netstal forhandles i Danmark af SAXE Group A/S


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik