Teknovation Logo
robot

 
  • Gammaflux Hot Runner-løsningerne forhandles nu i hele Norden af Saxe Group.

Teknovation nr. 11/2018

Gammaflux Hot Runner hos Saxe

Saxe Group meddeler, at koncernen har fået forhandlingen af Gammaflux Hot Runner temperaturregulerings-systemer i Norden.


Saxe Group, som udover forhandlingen i Danmark, også omfatter salgs- og serviceselskaber i Norge, Sverige, Finland og Island, har sikret sig forhandlingen af Gammaflux Hot Rummer og øvrigt udstyr/systemer, der er designet til at overvåge og styre flere processer under sprøjtestøbning af plastemner.

Gammaflux udviklede det første udstyr der kunne forudsige temperaturudsving, registrere lednings- og varmeproblemer og ikke mindst reagere med det samme så man undgår, dårlig kvalitet af emner og alvorlige skader på støbeformen. Disse systemer er siden videreudviklet til avancerede kontrolcentraler der kombinerer digital teknologi med analog og giver et godt overblik over støbeprocessen både under produktion og efterfølgende , hvor det er muligt at udlæse et stort antal data til analyse og optimering af sprøjtestøbningen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er for eksempel muligt ved udbygning af gammaflux G24-systemet, at styre temperaturen i op til 480 zoner og samtidig ved hjælp af Sequential Valve Gate Controller, SVGC, at styre nålelukkeventilerne individuelt. Et særligt og forbedret SVGC-system præsenteres på Fakuma 2018, der holdes  16. til 20. oktober  i sydtyske Friedrichshafen.

Gammaflux leverer temperaturreguleringssystemer, fra de helt enkle til 2, 6 og 12 zoner  hvortil der også fås netværksmoduler, som muliggør anvendelse af forskellig diagnostisk software og til føromtalte G24-system, der er et avanceret system med smarte og praktiske funktioner, som kan styre de op til 480 zoner, understreger Saxe Group.

Gammaflux leverer udstyr til mange brancher såsom automobil-, medicinal-, emballage- og elektronik-industrierne såvel som til fremstilling af husholdningsprodukter og egentlig værktøjskonstruktion.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik