Teknovation Logo
robot

 
  • Plastindustrien tilbyder sine medlemsvirksomheder udstillerrabatter på Easyfairs messer i Sverige, heriblandt Plastteknik Nordic i Malmø, der næste gang holdes 8. og 9. maj 2019.

7. august 2018, kl. 15:14 

Udstillerrabat på Plastteknik Nordic

Plastindustrien har indgået et samarbejde med Easyfairs, der blandt andet er arrangør af Malmø-messen Plastteknik Nordic 2019. Aftalen medfører, at Plastindustriens medlemmer kan få udstillerrabat på en række af den svenske arrangørs messer. 


For at sikre Plastindustriens medlemmer fordelagtige vilkår har brancheforeningen valgt at indgå i et samarbejde med messe- og eventvirksomheden Easyfairs.

Aftalen medfører kort fortalt, at det er muligt at opnå en økonomisk rabat som medlem af Plastindustrien, når man booker en udstillerstand på en eller flere af de industri- og plastmesser, som Easyfairs arrangerer fremadrettet i Sverige.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Plastvirksomhederne kender med stor sandsynlighed til Plastteknik Nordic-messerne i Malmø, der i løbet af de seneste par år i stigende grad har haft succes med at tiltrække danske udstillere og besøgende.

Næsten 25 procent af de besøgende på Plastteknik Nordic i år 2017 var fra Danmark, og det tal forventes at stige fremover, og således også på Plastteknik Nordic 2019, der holdes 8. og 9. maj næste år.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik