Teknovation Logo
robot

 
  • Arburgs uddannelsesleder Michael Vieth overrækker prisen for bedste Master-opgave til Agnes Bussmann. Til højre er det professor Birgit Vogel-Heuser.

3. august 2018, kl. 15:19 

Arburg-hæder til TU München

I forbindelse med det løbende samarbejde med Technischen Universität München, TU München, uddeler Arburg årligt også pengepriser til de studerendes bedste Master-opgaver, ligesom der er hæderspriser til underviserne.


Ved fakultetet for maskinteknologi ved TU München var Arburg i sidste uge i fokus ved overrækkelsen af årets Arburg-priser.

Der var priser til både dr.-ing. Sebastian Kehl, for hans dedikerede forskningsarbejde såvel som til den studerende Agnes Bussmann forh det bedste Master-projekt. De to var udvalgt af TU Münchens professor, dr.-ing. Birgit Vogel-Heuser og Arburgs uddannelsesleder Michael Vieth.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Valget af Sebastian Kehl var blandt andet motiveret i hans doktorgrads-arbejde med titlen: Bayesian Calibration of Nonlinear Cardiovaslular Models for the Predictive Simulation of Arterial Growth.

Agness Bussmann var udvalgt for sit projekt: Optimizing the bulk composition of a cell-free cartilage replacement material, hvor den studerende har beskæftiget sig med varianter af syntetiske og elastomer-materialer i forskellige sammensætninger, og de mekaniske udfordringer for maskinopbygningen for at opnå mekanisk stabilitet i hybrid-materialet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik