Teknovation Logo
robot

 
  • Carmos seneste udvidelse af maskinparken er en fuldelektrisk Engel 170/80TL-sprøjtestøbemaskine, som er den første, der er installeret i den seneste fabriksudvidelse.

6. august 2018, kl. 06:57 

Markant Carmo-udvidelse

Carmo A/S i Espergærde har igennem første halvår fået bygget rammerne op om endnu en fabrik, og nu er den første sprøjtestøbemaskine også rykket ind i de moderne rammer.


Carmo-familien er blevet udvidet med yderligere en fabrik, og den første plastsprøjtestøbemaskine er nu også på plads i rammerne, meddeler virksomheden.

Det er en en fuldelektrisk Engel 170/80TL i en Clean Room-version, der også omfatter IQ weight- og IQ clamp-systemer, 2x4 E-Flomo, 18 25 millimeter injection-enheder samt understøttes af en seks-akset robot med mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er samtidig også installeret en ti tons-kran i hallen, som blev anvendt ved maskininstallationen, oplyser Cramo.

Kranen har en løftehøjde på fem meter, og er sammen med Engel-maskinen de første installationer i de ekstra cirka 1.000 kvadratmeter produktionsfaciliteter når man ser bort fra det særlige køle- og ventilationsanlæg, som er fuldt implementeret i byggeriet, og byder på State-of-the-Art-forhold på virksomheden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik