Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre ses Axel Greiner (Präsident der IV OÖ), Robert Machtlinger (FACC, der blev tildelt en bronze-Pegasus), Engels Christoph Steger (med guld-p´Pegasus) og Helmut Wieser (AMAG, der fik en sølv-Pegasus). (Foto: OÖNachrichten, Weihbold)

28. juni 2018, kl. 15:22 

Guld-Pegasus til østrigske Engel

Pegasus-virksomhedspriserne 2018 er blevet uddelt til førende producenter, og guldvinderen blev sprøjtestøbemaskinfabrikanten Engel, der fik prisen for virksomhedens vilje til at vise vejen i Østrigs erhvervsliv.


En af de førende virksomhedspriser i Østrig er Pegasus-prisen, som uddeles i guld, sølv og bronze. Og årets guldmodtager er sprøjtestøbemaskinproducenten Engel GmbH, hvilket naturligvis glæder øverste koncernchef, CEO Christoph Steger:

"Vi glæder os over denne anerkendelse. Prisen tilegner jeg først og fremmest vores medarbejdere her i Østrig, som dagligt med stort engagement og lidenskab sørger for at vi udvikler os fremad," siger Christoph Steger, i en kommentar til prisen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Engel-værkerne og de tilhørende salgs- og serviceselskaber, der også tæller Engel A/S i Solrød, opererer i dag på tre kontinenter, og bidrager til at producenten er blandt de absolut førende på verdensmarkedet for maskiner til plastsprøjtestøbning. Så også de ansatte i hele salgs- og serviceorganisationen Worldwide, har stor indflydelse på at det blev Engel, der fik Pegasus-guldstatuetten, påpeger Christoph Steger videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik