Teknovation Logo
robot

 
  • Temadagen er målrettet branchefolk som arbejder med design, produktion og kvalitetssikring af kompositkomponenter og -produkter.

6. juni 2018, kl. 14:11 

Temadag om produkter i komposit

Force Technology er på banen med en gratis temadag i Vejen 3. oktober om muligheder for at forbedre komponenter eller produkter i komposit ved at optimere produktionsprocesser og de anvendte metoder.


Udgangspunktet for den seks timer lange Force Technolgy-temadag er, at kompositter er fremtidens materiale, der i stigende grad vil erstatte mere traditionelle materialer inden for en række anvendelser.

Kompositkonstruktioner har således en række fordele i forhold til materialeegenskaber som styrke/vægt, bestandighed og designmuligheder, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For at udnytte potentialet i materialerne fuldt ud er der, ifølge arrangørene, dog behov for, at branchen hele tiden forbedrer og effektiviserer produktionsprocesserne samt optimerer egenskaberne i de færdige komponenter og produkter.

På dagen vil den seneste udvikling inden for kompositområdet blive gennemgået, ligesom deltagerne får inspiration med hjem gennem en række virksomhedscases, understreges det.

Tilmelding er bindende og foregår efter først-til-mølle-princippet og sker via Force Technology's hjemmeside.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik