Teknovation Logo
robot

 
  • I alt er der i dag fire æresmedlemmer i Plastindustrien. Foruden senest Jan Schäfer (t.v.) og Walter Blunk (t.h.), her med Søren Ulstrup (midt), så blev Jens Uhl Nielsen fra DKI Plast i 2016 det første medlem efterfulgt af Freddy Tindhof fra Bogense Plast sidste år.

31. maj 2018, kl. 11:11 

De er nu æresmedlemmer af Plastindustrien

To gennem tiden særdeles aktive branchefolk er nu tilføjet til brancheorganisationens Plastindustriens liste over æresmedlemmer.


Bestyrelsesformand for Plastindustrien, Søren Ulstrup, har løftet sløret for den seneste tildeling af æremedlemskab af Plastindustrien.

Et æresmedlemskab blev mulig for to år siden, og nu er to personer i form af tidligere direktør for Vink Plast, Walter Blunck, og Jan Schäfer fra SABIC blevet hædret med æren.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De har således gjort en ekstraordinær indsats for foreningen og/eller branchen, hvilket er kriteriet for tildelingen, fremhæves det.

"Walter Blunck har i en årrække stået i spidsen for en virksomhed, der om nogen har været tidligt ude i forhold til at omfavne 3D-print, robotter og andre teknologier, hvilket har styrket virksomhedens konkurrenceevne væsentligt," siger Søren Ulstrup, og fortsætter:

"Da Walter sidste år valgte at pensionere sig selv, så gjorde han det samtidig med, at VINK Plast leverede et rekordregnskab på både top- og bundlinje. Derudover har han også i en årrække deltaget aktivt i Plastindustriens udvalg for forretningsudvikling, så Walter er et helt naturligt valg som æresmedlem."

"Med Jan Schäfer er der tale om en person, som så absolut har aftjent sin værnepligt i Plastindustrien blandt andet som medlem af plastindustriens bestyelse fra år 1999, og han har altid haft en tårnhøj fremmøde procent. Jan har han blandt andet har været dybt involveret i udviklingen af foreningens kommunikationsarbejde, og han er i branchen kendt som et meget bahageligt og omgængeligt menneske, der samtidig også kan være meget seriøs og målrettet."

Et æresmedlemskab af Plastindustrien er livsvarig, og det giver gratis adgang til den festmiddag, som bliver afholdt i forbindelse med Plastindustriens årsdag.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik