Teknovation Logo
robot

 
  • Plast er på dagsordenen som aldrig før understreger arrangørene. De globale problemer med plast i havet og i naturen har sat turbo på en debat om, hvordan vi kan leve mere bæredygtigt med plasten i fremtiden. Forbrugere, NGO’er, politikere og industri har alle – mere end nogensinde – fokus på at nå frem til de holdbare løsninger, påpeges det.

9. maj 2018, kl. 12:53 

Livestreaming af Plastdagen

På grund af rekordstor tilslutning til Plastdagen 2018, 17. maj i Industriens Hus i København, er tilmeldingen til arrangementet nu lukket. Som noget nyt vil det i stedet være muligt at livestreame debatter og oplæg på en dedikeret hjemmeside, oplyser Platindustrien.


Temaet for Plastdagen 2018 er 'Plastbranchens grønne omstilling'. I den anledning byder det årlige event i år på en række særligt udvalgte cases, ministerbesøg og ikke mindst debatter med indbudte politikere og branchefolk, fremhæver arrangørene fra brancheorganisationen Plastindustrien.

Tilmeldingerne til det populære event er nu så mange, at det ikke er muligt at huse flere deltagere, konstaterer arrangørene. I stedet er der som noget nyt sørget for en teknisk løsning, så alle kan være med under oplægs- og paneldiskussionsdelen. Dette ved at denne del i år livestreames på en dedikeret hjemmeside (her) på internettet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt andre vil erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) med indlægget 'Cirkulær økonomi – en verden af potentialer' tale om de økonomiske og miljømæssige potentialer ved på området og regeringens vision om at give danske virksomheder rammerne til at kunne gribe de nye muligheder.

I det politiske hjørne vil Ida Auken (R), Mette Abildgaard (K), Christina Busk (Plastindustrien) og Sine Beuse (Danmarks Naturfredningsforening) desuden i en paneldebat diskuttere de politiske rammer for fremtidens brug af plast, som de danske politikere netop nu er ved at evaluere.

På industrisiden vil blandt andre LEGO Senior Technology Director, Søren Kristiansen, fortælle om virksomhedens mål om at finde bæredygtige materialealternativer inden 2030, og hvad status lige nu er på den udfordrende opgave. 

Endelig rundes arrangementet af med uddelingen af Plastprisen 2018, som virksomhederne Schoeller Plast Enterprise A/S, Kellpo A/S, Rolltech A/S, DanFoam og DBI Plastics A/S er nomineret til.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik