Teknovation Logo
robot

 
  • Project Plastic-vinderne bliver fundet til Plastic Engineering Day, der er et kommende event på DTU den 25. oktober. Her vil de studerende bag fem på forhånd nominerede projekter præsentere deres resultater for et ekspertpanel, der sammen med publikum vil udpege de endelige vindere. Plastic Engineering Day byder også både faglige indlæg fra virksomheder og en minimesse.

9. april 2018, kl. 11:39 

Årets plastprojekt skal kåres

Plastindustrien lancerer nu projektkonkurrencen Project Plastic, der skal inspirere ingeniørstuderende til at bruge plastmaterialer på nye måder. Vinderne kåres ved et event på DTU kaldet Plastic Engineering Day, der er planlagt til at løbe af stablen den 25. oktober.


En ny konkurrence er sat i gang af Plastindustrien, i forbindelse med brancheorganisationens kampagne BlivPlastingeniør.dk. Direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, udtaler:

"Når vi bruger plasten rigtigt, kan vi levere helt uundværlige bidrag til at løse vores samfunds udfordringer nu og i fremtiden. Vi skaber vindmøllevinger, der producerer grøn energi og smart emballage, der minimerer madspild. Vi skaber legetøj og medicoprodukter i verdensklasse – og en hel masse andet. Med Project Plastic inviterer vi landets ingeniørstuderende til at hjælpe os med at blive endnu bedre."

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Vinderne af konkurrencen tildeles 25.000 kroner samt et helt særligt tilrettelagt virksomhedsbesøg, der matcher vindernes plastinteresse. Anden- og tredjepræmien er på henholdsvis 10.000 og 5.000 samt et virksomhedsbesøg.

Dagen for prisuddelingen, Plastic Engineering Day, er tænkt som et netværksevent for virksomheder og studerende. Virksomhederne kan møde en masse kommende ingeniører med en stærk interesse for plast, og de studerende kan møde det, der meget vel kan være deres kommende arbejdsgiver i plastbranchen. Vi håber meget, at branchens virksomheder vil gribe denne mulighed, fremhæver brancheorganisationen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik