Teknovation Logo
robot

 
  • Fremtidens digitale og fleksible produktion er i fokus på temadagen 3. maj hos Engel Danmark, hvor E Motion 80-sprøjtestøbemaskinen vil være et naturligt omdrejningspunkt.

12. marts 2018, kl. 15:32 

Temadag og 40 års-jubilæum hos Engel

Den 3. maj er der temadag og 40 års-jubilæum hos Engel Danmark A/S i Solrød. Ud over at fejre 40 år med kontoret i Danmark kommer fremtidens digitale og fleksible produktion i fokus på temadagen.


I forbindelse med 40 års-dagen for Engel Danmarks etablering i Solrød, inviterer virksomheden til et arrangement torsdag den 3. maj 2018, hvor Engel samtidig holder temadag med fremtidens digitale og fleksible produktion i fokus.

Omdrejningspunktet er naturligt Engels CC300-styring, og dennes features, der skal gøre hverdagen nemmere og produktkvaliteten højere ude ved brugerne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Man kan på dagen også få en snak med firmaets uddannelses- og After Sales-konsulent Chris Hede, som vil præsentere et kommende uddannelseskoncept.

Ud over to Engel-maskiner vil der i maskinhallen også være opstillet små stande, hvor både Engel og andre leverandører af udstyr vil være åbne for en snak ligesom dagen vil byde på enkelte, korte præsentationer samt naturligvis en festlig markering af 40 års-jubilæet med tale, kage og kaffe.

Engel Danmark anmoder interesserede om forhåndstilmelding inden 1. april.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik