Teknovation Logo
robot

 
  • "Jeg føler mig heldig over at være blevet en del af den danske plastbranche. Mange unge studerende risikerer at ende i brancher, hvor arbejdsløsheden er stigende. Sådan er tilfældet ikke med den danske plastindustri," udtaler Søren Iversen.

11. januar 2018, kl. 07:00 

Søren Iversen til HH plastkombi

Søren Iversen, 30 år, er blevet ansat som Sales Manager i HH plastkombi A/S. Han kommer fra en lynkarriere hos DuPont Performance Materials.


Fem år blev det til som ansvarlig for salg og teknisk service af konstruktionsplast hos DuPont Performance Materials, men nu skifter Søren Iversen spor, men ikke retning, lyder det fra brancheorganisationen Plastindustrien.

Efter endt uddannelse som maskiningeniør i 2012 blev han headhuntet til DuPonts to-årige talentudviklingsprogram. Herefter stod han i spidsen for virksomhedens salgsindsats i Danmark samt virksomhedens marketingsindsats i Norden inden for sundhedssektoren.

Hos HH plastkombi i Helsinge bliver han salgsansvarlig for hele Skandinavien med henblik på blandt andet at skabe kontakt til nye og eksisterende kunder, samt være med til at skabe større synlighed om virksomhedens navn på markedet.

Ud over kerneopgaverne, som han vil være primær ansvarlig for, ventes Søren Iversen desuden at få en rådgivende rolle i projektudviklingen, oplyser virksomhedens ejer, Henning Hansen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik