Teknovation Logo
robot

 
  • AVL A/S blev valgt foran en række europæiske genanvendelsesvirksomheder, og Franz Cuculiza ser nu frem til at kunne øge produktionen over en længere periode, fremhæves det. Virksomhedens ansvarlige for logistik, Tommy Jensen, inspicerer her rørene ved ankomst til Aalborg Havn.

9. november 2017, kl. 15:52 

Historisk stor genanvendelsesordre

Ifølge brancheorganisationen Plastindustrien, har Aage Vestergaard Larsen, AVL, i konkurrence med flere store europæiske virksomheder sikret sig den hidtil største ordre, der vil øge antallet af ansatte.


Den store opgave til AVL A/S består i 1.500 tons rør, der nu skal genanvendes i Mariager.

Ifølge direktør, Franz Cuculiza, AVL-folkene spændt på at komme i gang med arbejdet, der vil øge produktionen med cirka ti procent.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Det bliver vores hidtil største opgave, og vi er alle meget spændte på at komme i gang med de store rør," udtaler han, og fortsætter:

"Vi har arbejdet de sidste par måneder på at få projektet i hus. Vi vil blive udfordret på alle vores normale produktionsrutiner, men vi har en erfaren medarbejderstab, som kan løse opgaven."

Konkret er der tale om rørprofiler, der oprindeligt var trukket efter en stor slæbebåd på vej til Algeriet.

Men da et containerskib forsøgte en genvej bag om slæbebåden, blev en del af rørene påsejlet og beskadiget i en sådan grad, at de ikke kunne anvendes til deres oprindelige formål.

Derfor havnede rørene i havnen Lowestoft ved Norwich i England. Her lå de i nogle måneder, inden det besluttedes, at rørene skulle til Mariager, hvor de nu er i gang med at blive fragtet til.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik