Teknovation Logo
robot

 
  • Kellpo har netop demonstreret firmaets fleksibilitet over for en større lettisk kunde, der skulle have 150.000 emner, i form af bægre, leveret i en fart.

4. oktober 2017, kl. 14:11 

Fleksibilitet hos Kellpo

Ordet ’fleksibilitet’ er mere end et Buzzword hos Kellpo. Og de har noget at have det i, viser en aktuel leverance til en kunde i Letland.


Fredag den 11. august tikkede der en ordre ind fra en stor lettisk mejerikoncern hos Kellpo. Ordren lød på 150.000 emner, og selv om der var tale om et bæger, som virksomheden har erfaring med, og har forme klar til, så var det alligevel en større proces man skulle i gang med, da der hverken var klargjort labels eller forelå noget layout hertil, oplyser Kellpo i firmaets aktuelle nyhedsbrev.

Typisk vil produktionstiden på sådan en ordre ligge på cirka ni uger. Cirka tre uger går med at få godkendt labels, op til fire uger går med at få dem sat op og printet, og herefter skal virksomheden bruge cirka 14 dages produktionstid til bægrene.

Den første forsendelse blev skippet afsted allerede onsdag den 27. september – under syv uger efter, at ordren blev afgivet!

Det kan Kellpo gøre fordi, virksomheden har en fleksibel og effektiv produktion med kompetente medarbejdere, der er hurtige til at omstille sig og gode til at planlægge og tage velovervejede beslutninger., fremhæver firmaet. 

Der er styr på Project Management og en udtryt vilje til at løbe ekstra stærkt, når der er behov for det, fremhæves det videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik