Teknovation Logo
robot

 
  • En Salvagnini-fiberlaser som denne L3-30, med 10 kiloWatt, leveres i den kommende måned ved KPK Plåt & Maskin.

25. maj 2023, kl. 16:08 

10 kiloWatt Salvagnini-fiberlaser til KPK Plåt & Maskin

Salvagnini Scandinavia AB meddeler, at man i juni måned ser frem til at installere en L3-30-fiberlaser, med 10 kiloWatt, ved svenske KPK Plåt & Maskin AB.


Tilbage i 2021 overtog Jörgen Andersson, Calle Elofsson og Fredrik Olsson KPK Plåt & Maskin, og den eksisterende laserskæremaskine har haft deres opmærksomhed, og derfor blev det besluttet, at udskifte den med en af de seneste i markedet, en Salvagnini L3-30-fiblerlaser med 10 kiloWatt.

Og nu nærmer det sig, at den ankommer, idet Salvagnini Scandinavia leverer og installerer i juni, oplyser det skandinaviske salgs- og serviceselskab, der også understøtter producentens aktiviteter i Danmark.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Maskinen leveres fuldt udrustet med NVS Nozzle Vision System, SVS2-kamera samt forberedt for udbygning med de mere avancerede automationsløsninger, oplyser Salvagnini.

SVS2-kameraet skaber eksempelvis selv en dxf-fil, og generer automatisk nestningen direkte ved maskinen. Data på pladen gemmes, så den kan hives frem, når resten er oplagt at anvende ved en senere opgave. Det venter KPK sig derfor meget af, og ser frem til at få maskinen på plads og i gang.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik