Teknovation Logo
robot

 
  • Amada Regius 9 kiloWatt-fiberlaseren er aktuelt leveret med alle optioner til CK-MT.

24. maj 2023, kl. 16:18 

Amada Regius-fiberlaser til CK-MT

Amada Denmark A/S har aktuelt leveret en Regius 9 kiloWatt fiberlaser til CK-MT ApS på Sydals, som derved har udvidet kapaciteten i skæreafdelingen markant. Den kan accelerere fra punkt til punkt med 5G og 340 meter/minuttet samt skære i alle materialer op til 25 millimeter.


Noget af et flagskib inden for laserskæring, en Amada Regius 9 kiloWatt-fiberlaser er aktuelt ankommet til CK-MT, hvor den nu installeres, meddeler Amada Denmark.

CK-MT fik for blot tre måneder siden leveret en Amada HRB 1003-kantbukker, men grundet ekstraordinær travlhed bliver er de nu nødt til atter at øge kapaciteten, denne gang i deres skæreafdeling, og valget er faldet på den kraftige og hurtige Regius 9 kilowatt-fiberlaser. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med sine 9 kiloWatt og lineære drev på alle akser kan fiberlaseren accelerere fra punkt til punkt med 5G og 340 meter/minuttet, samt skære i alle materialer op til 25 millimeter.

Den er valgt med alle optioner, inklusive de Laser Integrated Systems, LIS, som giver operatøren ekstra tid på hænderne og en større fleksibilitet i dagligdagen, fremhæver Amada Denmark.

Maskinen er blevet leveret på under to uger fra ordreafgivelsen, og den bliver til at starte med leveret med et vekselbord. Senere på året bliver maskinen monteret med den japanske producent ASF-EU tårnløsning samt andengenerations Output Station og tredje skærebord.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik