Teknovation Logo
robot

 
  • En stor gallamiddag har aktuelt markeret Trumpf-koncernens første 100 år, hvor særligt laserfremstilling har skabt giganten inden for pladebearbejdning.

15. maj 2023, kl. 07:46 

Trumpfs første 100 år markeret

I år det 100 år siden at Trumpf-koncernen blev grundlagt. Og det markerer familievirksomheden løbende. Senest med en stor gallafest ved hovedsædet i Ditzingen, nær Stuttgart.


Med bestyrelsesformand Nicola Leibinger-Kammüller for bordenden er der aktuelt afviklet en stor gallaevent ved Trumpf-hovedsædet i Ditzingen, for at markere koncernens grundlæggelse for 100 år siden.

Hun takkede her medarbejderne for deres vedholdende indsats, og understregede, at deres arbejde er påskønnet, og vil være grundlaget for morgendagens produktion i koncernen, der i dag primært gør sig i laserteknologi, og herunder ikke mindst pladebearbejdningsmaskiner med laser, såvel som inden for segmentet bearbejdningsmaskiner i Additive Manufacturing, AM, hvor laser ligeledes er væsentlige.

I de senere år har virksomheden også udviklet sig gennem løbende innovation og opkøb på digitaliseringssiden, og herunder først og fremmest software, der understøtter egne maskinteknologier. Endeligt er der skabt grundlag for også i fremtiden at fortsætte udviklingen inden for områderne Photonics og Artificial Intelligence, AI.

Familievirksomheden havde til gallaeventet også inviteret områdets politiske instanser med til at fejre 100 året sammen med medarbejderne, og søgte dermed at understrege Trumpfs vilje til at skabe fortsat vækst i overensstemmelse med samfundsudviklingen, og dermed også at tage del i den øgede bæredygtighedsbevidsthed.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik