Teknovation Logo
robot

 
  • Erik Rosenstand er pr. 1/2 blevet ansat ved Prima Power Denmark, hvor han skal styrke salgsafdelingen.

31. januar 2023, kl. 18:18 

Erik Rosenstand skal styrke Prima Power Denmark-salgsteamet

Prima Power Denmark meddeler, at Langå-filialen af den italienske producent nu udvider medarbejderstaben med tilknytningen af Erik Rosenstand  som Senior Sales Manager pr. 1. februar. Han skal sammen med Sales Manager Andreas Bojsen styrke salget til fortrinsvis de danske pladebearbejdningsvirksomheder.


Det er en salgschef med indgående kendskab til Prima Power-programmet, som pr. 1. februar føjes til teamet i Prima Power Denmark.

Erik Rosenstand har sagt ja tak til udfordringen, og vil styrke salget i den danske salgs- og serviceafdeling, der har domicil i Langå, sammen med den eksisterende Sales Manager Andreas Bojsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Frem til 2019 var produkterne nemlig en del af produktprogrammet ved Erik Rosenstands tidligere arbejdsplads; Maskingruppen, som ved hans tiltrædelse tilbage i 2007 havde repræsentation af finske FinnPower, som i 2008 blev opkøbt af italienske Prima Industries, og videreført som Prima Power.

Før tilknytningen til Maskingruppen har Erik Rosenstand også erfaring med Prima-laserskæremaskiner, idet han solgte nogle af de første af slagsen i Danmark tidligere i sin karriere, der dækker næsten tre årtier, blandt andet med en årrække ved det tidligere Ole Petersen Maskiner A/S fra 1995 til 2005.

"Det er en spændende udfordring, at stå for en styrkelse af Prima Power i Danmark sammen med Branch Office Manager Søren Nielsen," understreger Erik Rosenstand i forbindelse med offentliggørelsen af hans tiltrædelse, og understreger, at han glæder sig til at præsentere de danske pladebearbejdningskunder for Prima Power-programmet på VTM Summit 2023, den 25. til 28. april i Odense Congress Center.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik