Teknovation Logo
robot

 
  • eP Genius Duo-løsningen giver kunder en vifte af muligheder og kombinationer og gør det muligt at skabe den perfekte maskine til produktionsbehovet, fremhæver Prima Power.

30. januar 2023, kl. 16:06 

Hydraulisk og elektrisk kantbukker deler værktøj automatisk

Prima Power præsenterer nu dét producenten betegner som den første kombiløsning med en hydraulisk og elektrisk kantbukker, der deler et system for automatisk værktøjsskift, med eP Genius Duo.


eP Genius Duo er Prima Powers første tilføjelse til produktfamilien af kantbukkere i år.

Hermed er der tale om den første kantbukkeløsning fra producenten, der kombinerer to kantpresser og værktøjsopbevaring med automatisk værktøjsskift.

Den virkelige nyskabelse i konfigurationen er dog, sammenlignet med eP Genius-standardmodellen, muligheden for at vælge den servoelektriske kantpresse til venstre, fremhæver producenten.

Ud over produktmodellen eP1030 kan eP0520 eller eP1336 også vælges, og dertil kan en ekstra kantpresse på højre side tilføjes.

Den anden maskine kan være en anden servoelektrisk eP af samme eller anden størrelse, eller altså en hydraulisk hP-maskine (med alle størrelser tilgængelige), påpeges det.

Duo-konfigurationen kan regne med en værktøjskapacitet på 32 til 60 meter og en hurtig værktøjsholder, der indsætter værktøj begge maskiner fra den ene side til den anden.

Med løsningen får kunden alt i alt højere produktivitet ved at kunne bukke materiale med tynde tykkelser på en eP-maskine og gå over på en hP-model ved større pladetykkelser, konstateres det.

Der bliver lejlighed til at besigtige Prima Power-teknologi på VTM Summit 2023, den 25. til 28. april i Odense Congress Center.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik