Teknovation Logo
robot

 
  • Anden generation af svingbukkemaskinen PowerBend Professional er blandt andet med servostyring og en åbning på 500 millimeter.

21. september 2022, kl. 07:12 

Opdateret PowerBend Professional hos Schröder

Forud for EuroBLECH 2022 har Schröder Group løftet lidt af sløret for hvad der venter i Hannover, når det går løs 25. til 28. oktober. Det gælder blandt andet en revideret anden generation af producentens PowerBend Professional, som nu vil være med servostyring og en åbning på 500 millimeter.


Hele Schröder Group-porteføljen vil være repræsenteret, når det går løs 25. til 28. oktober med EuroBLECH 2022.

Og så introduceres anden generation af producentens storsælger Powerbend Professionel-svingbukkemaskinen, som i opdateringen er blevet forsynet med blandt andet servostyring og større åbning, oplyser producenten.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Et andet Highlight på standen bliver det senest lancerede EVO Center, der vil blive introduceret med PowerBend Multi, fremhæves det videre, ligesom afløseren for den igennem 20 år lancerede MPB-model vil blive demonstreret for første gang på EuroBLECH-messen, i form af producentens PowerBend Multi.

Repræsentanter fra den danske repræsentant, Muncholm A/S, vil traditionen tro være til stede på standen i forbindelse med årets EuroBLECH, og varetage introduktionen over for interesserede danske besøgende.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik