Teknovation Logo
robot

 
  • Mazaks seneste FT-150 Fiber-rørlaserskæremaskine er til de mindre rørdimensioner.

Teknovation nr. 8/2022

Opgraderet FT-150 Fiber på Tube 2022

I forbindelse med den kommende uges Tube 2022-messe i Düsseldorf introducerer Mazak i Europa FT-150 Fiber i sin hidtil mindste rørdiameter målrettet brugere med behov for de mindste rørstørrelser i såvel stål, rustfri stål, kobber, messing og aluminium.


FT-150 Fiber findes herefter i fire størrelser, alle med en 3 kiloWatt fiberresornator, og kan levere maskiner, der kan håndtere diameter op til 152,4 millimeter i materialelængder fra 6 til 8 meter.

Målgruppen for seriens mindste diameter kan være skæring af runde såvel som firkantede rør til brug i blandt andet fly- og aerospace-, automabil-, landbrugsmaskin- og møbelindustrierne med flere, understreger direktør Gaetano Lo Guzzo, Mazak Laser Business Europe, der har domicil i Milano, forud for præsentationen på Tube 2022, der holdes 20. til 24. juni i Düsseldorf.

Den seneste maskine er designet for maksimal produktivitet og kan på én og samme tid fortage både skæring, tapping og boring, og derved reducere gennemløbstiderne for de færdige emner, uunderstreger Gaetano Lo Guzzo.

Han påpeger videre, at FT-150 Fiber også har øvrige features for at sikre inline-opmåling af emnerne ligesom maskinens kan supportere materialeladningen sideløbende med at den er i indgreb på et emne, selv ved lange rør, så den hele tiden er klar til fremstillingen af det næste, ligesom der er termisk overvågning, så der ikke opstår overophedning i arbejdsområdet og på emnerne. Som option kan maskinen også leveres med fræsespindel.

"Med FT-150 Fiber tilbydes brugerne yderligere fiberlaserskæringsmuligheder, især når ønskerne går på hurtig og præcis skæring i mindre og tyndere rør med små diametre," siger Gaetano Lo Guzzo, der ikke mindst ser muligheder for stor-volumenproducenter med maskintilføjelsen i produktprogrammet.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik