Teknovation Logo
robot

 
  • 17. til 19. maj vil der være dansk repræsentation ved Trumpf-hovedsædet i Ditzingen, nær Stuttgart, i forbindelse med producentens husmesse Intech 2022 i showroom-faciliteterne.

10. maj 2022, kl. 18:24 

Mød AVN Pladeteknik ved Intech 2022

Når der 17. til 20. maj holdes Intech 2022 ved Trumpf i Ditzingen, vil der de tre første dage også være dansk tilstedeværelse fra forhandleren AVN Pladeteknik A/S, som vil stå til rådighed for interesserede i løsningerne inden for pladebearbejdning, laserprægning såvel som Additive Manufacturing.


Det er en udvidet aktivitet for AVN Pladeteknik, Brøndby, når der kaldes til Intech 2022-husmessen ved Trumpf i Ditzingen, da man i et års tid også har fået ansvaret for salg og service på producentens 3D metalprint, markeringslasere såvel som 3D-lasere til svejsning som supplement til den mangeårige repræsentation for Trumpfs pladebearbejdningsmaskiner.

De første tre, af de i alt fire dage med Intech 2022, vil der således være AVN Pladeteknik-repræsentation ved eventet, understreges det.

På pladesiden gælder det blandt andet lanceringen af den seneste generation af TruDisk-fiberdisklasere, som giver mulighed for at skære og svejse tykpladeemner i en fremragende kvalitet, med en effekt på op til 24 kiloWatt, Således vil maskinerne ikke mindst være oplagt til Heavy Duty-applikationer, fremhæver Trumpf.

I det hele taget vil der ved Intech 2022 være mulighed for at komme helt tæt på stort set hele det store udvalg af Trumpf-løsninger, der vises i funktion ligesom det vil være muligt at få en snak med operatørerne, som demonstrerer maskinerne, og altså de danske salgsrepræsentanter fra AVN Pladeteknik.

Interesserede kan registrere sig til Intech 2022 ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik