Teknovation Logo
robot

 
  • Med TemperBox fra AP&T bliver det muligt at kombinere hård og bløde zoner i en og samme struktur. Det skaber de rette forudsætninger for innovative konstruktioner til næste generation af biler, som samtidig bliver både lettere og sikrere, fremhæver AP&T Group.

1. december 2021, kl. 07:16 

Tysk TemperBox-ordre til AP&T

AP&T Group meddeler, at virksomheden i Tyskland har modtaget ordre på den patenterede løsning for partiel pressehårdning, TemperBox, som iøvrigt skal suppleres med AP&T's Multi-Layer Furnace-automationsudrustning, styresystem og den tilhørende integration af elementerne. 


Med AP&T's TemperBox er det muligt at kombinere hårde og bløde zoner i en og samme strukturdel, og det skaber forudsætninger for stadig mere innovative konstruktioner til blandt andet automobilindustrien, siger Area Sales Manager Achim Krauss, AP&T Tyskland, i forbindelse med at Mercedes-Benz i tyske Sindelfingen har lagt billet ind på en TemperBox-løsning, som AP&T skal levere med Multi-Layer Furnace-automationsutrustning, styresystem og den tilhørende integration af elementerne i efteråret 2022.

Den skal anvendes til testfremstilling af en række forskellige detaljer, der på en gang skal gøre fremtidens biler både mere sikre og samtidigt lettere. Det er noget, der stiller krav til fleksibiliteten i AP&T-løsningen. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved Sindelfingen-fabrikkerne skal den kommende løsning også integreres med en eksisterende presse, og arealet til det samlede projekt er begrænset, så det stiller særlige krav til TemperBox-leverancen, men forud for ordren har den svenske producent anvist hvordan det kan lade sig gøre, så den fire-aksede SpeedFeeder også omfattes af løsningen.

Efter opvarmnning til cirka 900 grader Celsius føres emnet over i TemperBox-modulet for partiel nedkøling og transporteres herfra til formning i presseværktøjet.

"I et tæt samarbejde har vi udformet en løsning, som både møder de praktiske og de tekniske behov, og som udgør et betydningsfuldt bidrag til udviklingen af morgendagens biler," fastslår Achim Krauss.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik