Teknovation Logo
robot

 
  • Hurtigere gennemløbstid, lavere kostpris, kvalitetssikring, materialebesparelser, reduceret fejlmargin og teknik, der skåner for tunge løft og monotone opgaver, er blandt fordelene ved investeringen, fremhæves det.

25. november 2021, kl. 17:26 

15 kiloWatt fiberlaser til Beritech

Beritech Manufacturing har investeret i en Bystronic Bystar Fiber med den hidtil største fiberlaserkilde i den schweiziske maskinproducents sortiment, for at følge med efterspørgslen.


'Det kan føles som et uendeligt kapløb at følge med efterspørgslen. Konjunkturen kan opleves som en evig opgang, og manglen på materialer og mandetimer fylder i hverdagen.'

Sådan indleder Beritech Manufacturing A/S begrundelsen for den senest investering i maskinparken. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Aalborg-virksomheden arbejder dog på flere fronter med henblik på at følge med i produktionen. Et af grebene er kontinuerlige investeringer i maskineri og automatisering. For det handler om at tænke fremad og øge produktiviteten, understreges det.

Med Bystronic Bystar Fiber-laserskæreren får virksomheden en skæreeffekt på 15 kiloWatt, der er den hidtil største laserkilde fra Bystronic Group.

Det giver mulighed for skæring af op til 50 millimeter i rustfaste materialer i et arbejdsområde på 4.000 gange 2.000 millimeter.

Den senste fiberteknologi og kerf-skan skal endvidere sikre ensartet skærekvalitet over hele pladen. Og fuldautomatisk dyseskift øger stråletiden, da der kan loades flere typer plader i magasinet til store serieproduktioner, fremhæves det.

Endelig er maskinen udstyret med en ByTrans Extended-automationsløsning, der muliggør autonom og ubemandet drift med automatisk emne- og skraphåndtering, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik