Teknovation Logo
robot

 
  • Det store integrerede produktionssetup med to lagertårne i den 6.400 kvadratmeter stor produktion og de øvrige nye maskiner har ’reddet’ virksomheden i en Covid-19-tid, for det har paradoksalt nok været svært at følge med efterspørgslen, fortæller produktionschef Morten Overby (t.h.) til AVN Pladetekniks Morten Dahl.

20. juni 2021, kl. 10:34 

Fra 13 til 3 med samme produktivitet

teknovationNr. 7 - 2021   Nordjyske RDF har sikret konkurrencekraften med investeringer i den seneste teknologi til kombibearbejdning, ren laserskæring, kantbukning og automatisering.


Der er drønende travlt hos RDF A/S i Hjallerup nordøst for Aalborg. Virksomheden, der har specialisteret sig i underleverancer af opgaver inden for pladebearbejdning med vægt på kompetencer inden for laser-/stans-kombibearbejdning, såvel som ren laserbearbejdning og kantbukning (for ikke at glemme svejsning med og uden robot), har således ansat syv medarbejdere det seneste år ud af aktuelt 50 ansatte.

Den store ordremængde er forankret bredt i industrien, og inkluderer alt fra lampeskærme over komponenter til maskiner i skobutikker til elektronikprodukter, forklarer produktionschef Morten Overby til Teknovation, og beretter videre, at det høje tempo ikke ser ud til stoppe op foreløbig.

En kapitaltilførsel gjorde det muligt at sætte gang i et større investeringsprogram til et to-ciftret millionbeløb, og det har bestemt vist sig at være godt givet ud, understreger Morten Overby.

Tidligere bestod den bearbejdende maskinpark på laser-/stans-siden af seks maskiner, hvor fem dedikerede medarbejdere alene stod for at skrive maskinprogrammerne. I alt var der dengang 13 ansatte til at bestyre den del af produktionen.

I dag er denne del af maskinparken reduceret til tre maskiner, hvor tre medarbejdere håndterer de nødvendige processer, og outputtet er faktisk en smule større, konstaterer produktionschefen.

Læs meget mere i en stor, spændende artikel i det aktuelle Special Edition-magasin, udsendt med Teknovation 7/2021,, som kan åbnes i online-versionen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik