Teknovation Logo
robot

 
  • Flere Baykal-fiberlaserskæremaskiner er på vej til Kapemas kunder, som på bare to uger aftog både dem, der var tilgængelige for forhandlerne, og dem, der var på vej. Nu er der bestilt yderligere forsyninger, oplyser direktør Peter Mortensen.

11. juni 2021, kl. 13:56 

Kapema-salg af 5 fiberlasere på to uger

Hos Kapema A/S har de aktuelt nok lidt svært ved at få armene ned, da salgsteamet har sat en rekord, der bliver svær at slå. Fem fiberlaserskæremaskiner er blevet solgt i løbet af to uger. 


Efter en periode, hvor maskinsalget har været afdæmpet, er der nu sket en mindre eksplosion i salget, meddeler Thisted-baserede Kapemas administrerende direktør Peter Mortensen:

På under 14 dage er der modtaget skriftlige ordre fra fem forskellige kunder på hurtigst mulig levering af fiberlasermaskiner. Der er modtaget ordrer på to sæt, hvilket vil sig en hydraulisk CNC-styret kantpresse og en pladesaks, til to forskellige kunder. Desuden er der modtaget flere ordrer på et par båndsave og et antal mindre og mellemstore maskiner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi har virkelig oplevet hvad det vil sige når man bruge benævnelsen ” ketchupeffekt,” fastslår Peter Mortensen, og fortsætter:

”Gennem et par måneder har vi afgivet en mængde store og små tilbud men uden kunderne har været helt klare til at slå til. Det er så sket nu”.

”Heldigvis har vi opretholdt vores faste rammeordre hos vore leverandører, således vi nu er i stand til at efterkomme de fleste ordrer med ganske kort leveringstid og i mange tilfælde faktisk levering omgående fra lager,” fortæller Peter Mortensen.

Han finder det list svært at forklare, at ordrerne netop nu vælter ind er lidt svært at forklare:

”Vi tror på, at vi med en seriøs opførsel og dygtige tekniske sælgere, der hele tiden er i kontakt med kunderne, er og bliver kundernes vej frem. Og så selvfølgelig ikke mindst det rigtige produkt til den rigtige pris,” siger Peter Mortensen.

At metal- og maskinindustrierne nu er tilbage for fuld kraft efter Covid-19-krisen, og at vaccinerne er rullet ud i stort omfang, har selvfølgelig også gjort sit til at højne optimismen og få gang i hjulene igen, anfører han videre. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik