Teknovation Logo
robot

 
  • Cidans aktuelt lancerede materialebesparende Slit Cut-rullesaks.

14. april 2021, kl. 14:22 

Materialebesparende Slit Cut

Cidan Machinery slår aktuelt et slag for den aktuelle SLIT-serie, hvor man blot indstiller længder og antal med det brugervenlige styresystem, hvorefter coils føres ind i maskinen, hvor knivene på spalteenheden styres fra skærmen for lettere håndtering, og med typisk fem procent materialebesparelse.


Hans-Ole Holm, Cidan, introducerer aktuelt SLIT-serien, med et ergonomiske betjeningspanel samt indføringsskinnerne og låseanordning, der kan monteres på begge sider af maskinen, hvilket betyder, at maskinen kan stå hvor som helst på værkstedsgulvet.

Spindlen til sideføringsstyrene har fået et bedre udvekslingsforhold, så justeringen af ​​pladebredden er dobbelt så hurtig som før. Brugeren har derved let adgang til producentens aktuelt udviklede spalteaksel, som muliggør hurtigere udskiftning af spalteknivene, der også er LED-oplyste for bedre overblik ved justering, så knivenes levetid kan forlænges og driftsomkostninger ligeledes reduceres, påpeger Hans-Ole Holm.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Modellen Slit Cut er med det integrerede rulleskær, mens Slit Pro er med den integrerede pladesaks til pænere skæreflader og den højeste produktionshastighed i en integreret rullesaks/pladesaks, der samtidig er kompakt designet og kan styres fra begge sider af maskinen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik