Teknovation Logo
robot

 
  • ITAB Shop Products' P4L-3220-panelbukkecelle, som Salvagnini Scandinavia har leveret og installeret.

10. september 2020, kl. 09:06 

P4L-3220-panelbukkecelle til ITAB

Salvagnini Scandinavia meddeler, at ITAB Shop Products AB i svenske Jönköping har valgt at investere i øget panelbukkekapacitet og har fået leveret en P4L-3220-panelbukkecelle.


ITAB Shop Products, som primært gør sig i kassesluser og -desks samt indgangspartier til dagligvarebutikker med mere oplever stigende interesse for deres integrerede løsninger, der er udviklet til at højne kundeoplevelsen.

Det smitter af i fremstilingen, hvor produktionschef Peter Klint oplever behov for øget kapacitet, blandt andet ved panelbukkelinjen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derfor har virksomheden at supplere den eksisterende Salvagnini P4Lpanelbukker med en
P4L-3220, ligeledes fra italienske Salvagnini, der er direkte repræsenteret gennem Salvagnini Scandinavia AB i Sverige, såvel som i Danmark.

Det har givet mulighed for løsninger i helt op til 3,2 meters længde, ligesom der er markant hurtigere omstillinger fra serie til serie, da maskinen er med Salvagninis Automatic Blankholder Adjustment, ABA-system, og derved er det slut med manuelle indstillinger, fremhæver Peter Klint.

Ligeledes er maskinen med MAC 2.0-vinkelkompenseringsløsningen, som justerer bukkevinklen automatisk, så den hele tiden følger materialets variation.

Endeligt er Peter Klint glad for maskinens mulighed for offline-programmering i Salvagninis aktuelle ”STREAM”, der kan integreres med SolidWorks, fremhæver han. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik