Teknovation Logo
robot

 
  • Når SPI og Trumpf nu deler teknologier, så åbner det for kombinationer af teknologierne fra de to producenter, fremhæves det i fobindelse med firmaernes samarbejdsaftale.

30. juli 2020, kl. 07:28 

SPI og Trumpf i tættere samarbejde

Trumpf Laser- & Systemtechnik GmbH og SPI Lasers UK Ltd. har indgået en samarbejdsaftale, der giver de to producenter af blandt andet disk- og fiber-laserskæreresornatorer adgang til hinandens teknologier, der fremadrettet kan kombineres i Trumpfs laserskæremaskiner.


I løbet af årets tredje kvartal vil der blive adgang til fælles løsninger fra de to samarbejdspartnere, Trumpf Laser- & Systemtechnik GmbH og SPI Lasers UK Ltd., der begge er datterselskaber af tyske Trumpf.

De to selskaber vil samarbejde om dels fælles udvikling samt ikke mindst dele allerede opnået viden om teknologierne til dels disk- og dels fiberlaserskæring, oplyser moderselskabet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Britiske SPI Lasers har været et datterselskab i Trumpf-gruppen siden 2008, og har hidtil primært gjort sig inden for fiberlasere til en række områder, herunder pladebearbejdning og svejsning, som i perioden er vokset med stor hastighed.

For moderselskabet er et tættere samarbejde oplagt, og man vil derfor også tilbyde SPI-løsningerne igennem hele Trumpf-salgsnetværket fremadrettet. Det er i Danmark således gennem AVN Pladeteknik A/S, Brøndby.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media