Teknovation Logo
robot

 
  • Mitsubishi Electris fiberlaserskæremaskiner er nu repræsenteret i Danmark, hvor Maskingruppen er påbegyndt leverancerne.

30. maj 2020, kl. 11:58 

Mitsubishi-fiberlaser landet i Danmark

teknovationNr. 6 - 2020  Det er en markant, international fiberlaserskæremaskine, som Maskingruppen A/S fremadrettet repræsenterer, når man nu introducerer Mitsubishi Electric i produktprogrammet.


”Fra første løse snak med den europæiske serviceorganisation har vi mødt en professionalisme, og interesse, som understreger, at her er tale om en producent, der burde have en betydelig markedsandel i Danmark, men indtil nu har været for travlt optaget af andre markeder end de skandinaviske,” siger Maskingruppen-direktør Finn Holmquist til Teknovation, i forlængelse af at aftalen med Mitsubishi Electric er kommet på plads- Han fortsætter:

”De har søgt den rette partner, og sammen er vi nu klar til at tage de næste skridt ind på markedet i Danmark, hvor vi er blevet godt klædt på til introduktionen, og samtidig positivt modtaget hos allerede eksisterende kunder på laserskæremaskiner,” understreger Finn Holmquist.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De indgåede aftaler repræsenterer et skifte for brugerne, da Mitubishis maskiner er kendetegnet ved, at producenten udvikler alt til maskinen selv, herunder også ”hjertet” i form af fiberresornatoren, hvor man tilbyder fem års garanti:

”Mitsubishis højtydende fiberlasere har et modulopbygget design. I et fiberlasermodul "pumper" et antal laserdioder den "aktive fiber" og genererer således en laserstråle. Individuelle fiberlasermoduler grupperes sammen, og den kombinerede laserstråle styres derefter via et fleksibelt fiberoptisk kabel - fodringsfiberen - fra laserkilden til behandlingshovedet i laserskæresystemet,” fortæller Finn Holmquist.

Materiale i forskellige tykkelser er ingen hindring, da man hurtigt kan genoptage skæringen uden at gå på kompromis med skærekvaliteten ved tilpasninger. Zoomhovedet, der er udviklet af Mitsubishi Electric selv, leverer hastighed og fleksibilitet:

I programmet indgår også Aste4Sorting, der sikrer kontinuitet i produktionen med hensyn til laser, arbejdsbelastning, sortering og opbevaring. 
 
”Hurtige og pålidelige processer hjælper brugeren med at forblive konkurrencedygtig. Ved uovervåget operation tillader Aste4Sorting drift 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Resultatet er øget eller stabiliseret produktion med lavere enhedslønomkostninger. De medarbejdere, der hidtil er ansvarlige for fysisk krævende sortering, kan nu overdrages til værdiskabende aktiviteter,” understreger Finn Holmquist.
 
Læs hele den sspændende artikel i online-versionen ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media