Teknovation Logo
robot

 
  • Det er aktuelt blevet muligt at få AP&T-teknikere forbi om aftenen eller i weekenderne for at servicere maskinerne, oplyser firmaet.

2. april 2020, kl. 16:28 

Servicering aften eller i weekend

AP&T Group har forståelse for at kunderne har restriktioner i forbindelse med Covid-19-situationen. For at bistå tilbyder man derfor at lave service og reparation om aftenen eller i weekenderne.


AP&T tilbyder aktuelt, at interesserede kan få besøg af firmaets serviceteknikere, når der ikke er andre i virksomhederne - også selv om det er uden for en almindelige åbningstid, oplyser Henrik Vesterlund, AP&T Aftermarket Services.

Det kan være om aftenen eller i weekenderne, eller sågar i den kommende påsketid, anfører han videre, og uddyber, at det er en helt særlig situation, som mange aktuelt står i, men det gør bestemt ikke service mindre vigtigt, understreger han.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derfor tilbyder man sig ikke bare fleksibelt med hastereparationer, men også når det gælder planlagt vedligehold, hvor de fleste har booket sig ind, men nu måske har svært med at få det til at overholde de særlige regler, som p.t. gør sig gældende. Her vil AP&T derfor strække sig ekstra langt, for at levere alligevel, fremhæver Henrik Vesterlund.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik