Teknovation Logo
robot

 
  • Carlssons Smides aktuelt leverede Salvagnini B3 ATA-kantpresse.

30. marts 2020, kl. 16:59 

B3 ATA til Carlssons Smide

Svenske Carlssons Smide i Bor investerer aktuelt i en helautomatisk Salvagnini B3 ATA-kantpresse, meddeler Salvagnini Scandinavia.


Det er ikke hver dag, at kunden, som Salvagnini supporterer har historie tilbage fra 1840´erne - altså næsten 160 år. Det er imidlertid aktuelt tilfældet, idet Carlsson Smide- & Järnaffär AB aktuelt har fået leveret en Salvagnini B3 ATA-kantpresse.

Det er den italienske producents skandinaviske salgs- og serviceselskab Salvagnini Scandinavia AB fra Värnamo, der har stået for levering og installation hos Carlsson Smide.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over selskabets lange historie, så fejrer ejerne, familien Carlsson desuden i 2020 også et jubilæum, idet det er 100-året for familiens overtagelse af ejerskabet, der samtidig betød at kompetencerne koncentrerede sig om metalbearbejdning.

Den aktuelle maskine er altså en B3 ATA-kantpressen, der blev valgt fordi den passer godt til virksomhedens mange, mindre serier. Den er leveret fuldt udrustet med værktøj og vinkelopmåling, som er implementeret fra Salvagninis tilsvarende principper ved panelbukning, og dermed hurtig, fleksibelt værktøjsindstilling på få sekunder, oplyser producenten.

Carlssons fremhæver, at det er oplagt for virksomheden, der netop er kendetegnet ved en del omstillinger og fremstilling af mindre serier.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik