Teknovation Logo
robot

 
  • SICK PBS plus giver adgang til tryktransmitter og switch i én sensor, påpeger producenten.

16. marts 2020, kl. 11:11 

Tryktransmitter og switch i én sensor

SICK A/S introducerer PBS plus, der er en tryktransmitter og switch i én sensor, som kan måle absolut tryk, relativt tryk og vakuum i væske og gas i måleområdet fra minus 1 til 1.000 bar. 


En IO-Link-sensor, i form af PBS plus er føjet til SICK-programmet, hvorved man kan få adgang til tryktransmitter og switch i én sensor på blandt andet hydrauliske presser, styre pressetrykket i CNC-maskiner og styre trykket i køle-/smøremiddelanlæg med videre

SICK´s IO-link giver således mulighed for at overvåge trykstød, sensortemperatur og andre nødvendige data til optimering af processtyring og vedligehold, påpeger producenten. 

Der er tale om en robust tryktransmitter og switch med display, og med to transistor-udgange, skalerbar analog udgang (strøm/spænding), og IO-Link-interface i alle versioner/typer.

Den indstilles med de tre taster og displayet eller med producentens Sopas-software via IO-Link-interface. Med diagnosemulighederne kan temperatur-værdier vises i Celsius-grader, og minimum- og maksimumværdierne for temperatur og tryk kan overvåges. Huset kan drejes i to retninger, så displayet og det elektriske M12-stik kan justeres i alle montagesituationer.

PBS plus har mange anvendelsesmuligheder med måleområder fra 0,4 bar til 1.000 bar (relativt tryk). Den arbejder også i områder med absolut tryk eller vakuum. Som følge af den fuldsvejste membran af rustfrit stål er PBS plus meget modstandsdygtig over for korrosion.

Den anbefales derfor til opgaver med for eksempel overvågning af cylindertrykket i hydrauliske presser, styring af pressetrykket i CNC-maskiner, styring af trykket i køle-/smøremiddelanlæg, måling af systemtrykket i produktionen af PET-flasker, til væsker med trykstød som i vandværker, til hydrostatisk niveaumåling samt til applikationer med gasser. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik