Teknovation Logo
robot

 
  • FMV-temadagen den 26. marts til temadag har de materialemæssige aspekter omkring begrebet ”styrke" i fokus. Programmet omfatter præsentation af Ib Andresen Industri og
    efterfølgende rundvisning på Langeskov-virksomheden.

4. februar 2020, kl. 18:12 

FMV-temadag hos Ib Andresen Industri

Foreningen for Materialer & Varmebehandling, FMV, inviterer den 26. marts til temadag om de materialemæssige aspekter omkring begrebet ”styrke". Temadagen holdes hos Ib Andresen Industri i Langeskov.


Den kommende FMV-temadag om begrebet "styrke" er henvendt til teknikere, konstruktører og ingeniører, som arbejder med eller har en arbejdsmæssig relation til metalliske materialer. Det er også en oplagt mulighed for lærlinge og studerende til at få indsigt i de grundlæggende begreber omkring styrke, understreger FMV.

Mødet holdes torsdag den 26. mart hos Ib Andresen Industri i Langeskov, og i forlængelse af dagens frokost, vil der være rundvisning i produktionen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Styrken i stål kan dække over mange fænomener. For eksempel er udmattelsesstyrken interessant i dynamisk belastede emner, slidstyrken er vigtig for komponenter, som er i kontakt med andre materialer og derigennem udsættes for slid, og hvad med krybestyrken ved meget høje driftstemperaturer.

Temadagen vil sætte de forskellige styrkeegenskaber for de ståltyper, der hyppigst optræder i den danske fremstillingsindustri i fokus, og dermed i brugernes daglige teknologiske emner og komponenter.

Gennem hele temadagen vil der blive præsenteret eksempler på, hvorledes de forskellige ståltyper er blevet anvendt til at løse konkrete teknologiske problemstillinger.

FMV-medlemmer kan deltage formedelse 850 kroner, mens Ikke-medlemmer kan deltage for 1.000 kroner. Studerende/lærlinge deltager gratis, hvis de er medlem af FMV. Tilmelding senest fredag den 6. marts på FMV´s hjemmeside. Tilmeldingen er først registreret, når fakturaen er betalt.

Se hele programmet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik