Teknovation Logo
robot

 
  • Ved klejnsmedenes konkurrenceområde udstilles i år en kæmpe 'startpistol'.

15. januar 2020, kl. 15:41 

Startpistolen lyder torsdag for DM i Skills

Onsdag kunne uddannelseskonsulent ved Industriens Uddannelser Johnny Kristensen 'tyvstarte' med at præsentere 'startpistolen' for DM i Skills for Klejnsmede, der som for de øvrige industriuddannelser løber af stablen fra torsdag formiddag til lørdag.


Torsdag formiddag åbner undervisningsminister, Pernille Rosenkrantz-Theil, sammen med formand for Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen, overborgmester for Københavns Kommune, Frank Jensen, og formand for SkillsDenmark, Jesper Juul Sørensen.

De overnnævnte politikere får sammen med de flere tusinde besøgende skoleelever blandt andet mulighed for opleve en særlig skulptur i form af kæmpe pistollignende konstruktion, som er udstillet i hallen, hvor klejnsmedene holder deres danmarksmesterskab i år. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette kunne uddannelseskonsulent ved Industriens Uddannelser, Johnny Kristensen, præsentere med en update på sociale medier onsdag eftermiddag.

Arrangementet, hvor i alt 300 unge kæmper at blive landets bedste inden for deres respektive fag, varer til og med lørdag, hvor statsminister, Mette Frederiksen, ved afslutningsceremonien uddeler præmier og ønske tillykke til de forskelligere danmarksmestre, der kaldes op fag for fag.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik