Teknovation Logo
robot

 
  • Med på standen bringer Eagle Scandinavia det netop frigivne rapporteringssystem ERs Cloud i forbindelse med hi ´19.

25. september 2019, kl. 07:03 

ERs Cloud-baseret løsning til Eagle

Den seneste grafiske brugergrænseflade eRis til Eagles 15 kilowatt-fiberlaserskærer, og det direkte rapporteringssystem ERs Cloud er i fokus hos Eagle Scandinavia i Herning i den kommende uge.


Eagle Scandinavia er på messen i Herning for at vise, hvordan det polske moderselsskab arbejder med udvikling af fiberlaserskæremaskiner, både med hensyn til konstruktion og software.

I år introduceres iNspire-fiberlaserskærer med 15 kilowatt-lasereffekt, opgraderet grafisk brugergrænseflade eRis og det netop frigivede direkte rapporteringssystem ERs Cloud. 

ERS Cloud fremhæves som et moderne rapporteringssystem, der giver nærmest ubegrænsede muligheder for at oprette dynamiske on-line-rapporter. Direkte på webstedet, når man er logget ind, kan man frit oprette rapporter, der genererer i henhold til egne personlige indstillinger. Grafisk form for statiske og dynamiske rapporter giver brugeren mulighed for at modtage oplysninger om laserskæreren. Rapporter om ERs dækker alle aspekter af maskinens drift, såsom kørertider, maskineffektivitet og -udnyttelse samt dynamikken i gas- og materialeforbrug, fremhæver Eagle.

Data fra genererede rapporter kan eksporteres til populære formater som PDF, JPG og Excel-regneark, hvilket giver mulighed for yderligere analyse af maskinens ydelse. Genererede rapporter sammen med ERP-systemet giver desuden mulighed for at visualisere omkostningerne til at skære hvert emne separat, evaluere og visualisere maskinens processer og kontrollere udgifter.

Eagles ERis Graphical User Interface er et aktuelt produkt i eSoft-familien, for brugerens interaktion og for øvrige systemers samspil med Eagles laserskæremaskiner. Applikationen er designet på en måde, der fuldt ud udnytter potentialet for touchskærmen, der er installeret på maskinen. Alle elementer i grænsefladen er optimeret til komfortabel og hurtig betjening via berøring og bevægelse, men også hvis det ønskes via brug af tastatur og mus, understreger Eagle, som man i Herning finder i Hal C, den 1. til 3. oktober. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik