Teknovation Logo
robot

 
  • Amada lancerer Ventis-3015AJ, der er den første fiberlaserskæremaskine, der anvender LBC, når der er skandinavisk åbent hus den 9. til 11. oktober.

Teknovation nr. 13/2019

Første Amada-fiberlaser med LBC

Den første fiberlaserskæremaskine med Locus Beam Control, LBC, indgår nu i Amada-programmet, hvor teknologien forbedrer skæringen i rustfrit stål og aluminium, fremhæver den japanske maskinproducent.


Ventis 3015AJ er den første fiberlaserskæremaskine, der anvender LBC-teknologi. I kombination med den senest udviklede 4 kiloWatt fiber-kilde, opnås en fleksibel styring af strålemønster, der er tilpasset hver applikation, samtidig med at der opretholdes højeffektiv skæring og høj energitæthed, fremhæver Amada.

LBC-teknologien kan frit manipulere laserstrålen for at skabe et uendeligt antal fokusmønstre, der er fordelagtige i forhold til ydeevnen. Ventis´ diodemoduls 4 kiloWatt-fiberkilde og LBC-teknologien reducerer el-regningerne med 30 procent, anfører Amada videre. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Amada Ventis leveres med et arbejdsområde på 3.070 gange 1.550 gange 100 millimeter, og er drevet af virksomhedens egen AMNC 3i-styring. De mest bemærkelsesværdige gevinster ved den integrerede LBC-teknologi er tilgængelige på rustfrit stål op til 20 millimeter tyk og aluminium op til 18 millimeter. Ventis kan også bruges til skæring af mange andre materialer, herunder sort stål (op til 25 millimeter), messing (10 millimeter) og kobber (8 millimeter).

Maskinen kan studeres nærmere ved det kommende skandinaviske Åbent Hus, den 9. til 11. oktober, hvor man vil kunne høre mere om den næste generation af fiberlaser fra Amada.

Flere informationer:her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik