Teknovation Logo
robot

 
  • Forhåndstilmeldingerne fra hidtidige udstillere, og udstillere på venteliste fra seneste messe, tegner til en rekordstor EuroBLECH 2020, meddeler Mack Brooks Exhbitions.

14. juni 2019, kl. 08:44 

Opstart af EuroBLECH 2020-standsalg

I 2020 holdes der for 26. gang EuroBLECH-messe, i dagene 27. til 30. oktober i Hannover. Mack Brooks Exhibitions åbner nu for standsalget, hvor forhåndsreservationerne tegner til yderligere standudvidelser og flere udstillere.
 


EuroBLECH-messekonceptet har altid været afholdt i Tyskland i lige årstal, og kan næste år markere, 50-året for opstarten, dengang i Essen, og siden mere end tre årtier i Hannover, da messen voksede ud af Messe Essen-rammerne i slutningen af 1970´erne.

I dag er det ubestridt verdens førende pladebearbejdningsmesse, og EuroBLECH 2020 bliver ingen undtagelse, understreger Mack Brooks Exhibitions.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at have alle førende producenter inden for pladebearbejdning på plads, så omfatter messekonceptet også et par haller med fortrinsvis sammenføjningsteknologi, og særligt svejsning, i fokus. Det gælder også i 2020, hvor det ventede gennemgående tema i alle udstillingshaller er digitalisering.

"På EuroBLECH 2020 kombinerer udstillere af maskiner sig med software-firmaer med målrettede værktøjsløsninger samt producenter af IT-systemer såvel som automationsudbyderne, der bidrager til pladebearbejdningsområdet," siger udstillingsdirektør Evelyn Warwick, Mack Brooks Exhibition.

Det er også den opfattelse hun har, når hun ser på tilbagemeldingerne fra 2018-messen, hvor de fleste udstillere ønsker sig mere plads ligesom stadig flere leverandører af automation og IT ønsker at blive udstillere, forklarer Evelyn Warwick.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik