Teknovation Logo
robot

 
  • 80 procent af Lennéer-sortimentet er i dag mærket med ”Hardox In My Body”.

24. maj 2019, kl. 16:16 

Slidstærke skovle med Hardox

Den svenske fabrikant Lennéers påbegyndte et samarbejde med SSAB, hvorefter man implementerede Hardox-slidplade i firmaets skovleprodukter. Det har siden ført til en markant øget omsætning.


Valget af Hardox-slidplade som udgangspunkt for Lennéers produkter førte til at salget steg med mere end 200 procent, fortæller grundlægger og VD Dennis Lennéer.

I dialog med SSAB valgte han at skifte, fordi han fornemmede på markedet, at man ønsker kvalitetsprodukter, der samtidig er stærke, lette og varige, fortæller Dennis Lennéer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Siden 2015 har hans virksomhed Lennéers skovle og andet udstyr til bygge- og landbrugsmaskiner til små og mellemstore entreprenører i Sverige og det øvrige Nordeuropa.

At være en lille, ny spiller på et stærkt konkurrerende marked kan være svært til tider. Dennis Lennéer valgte tidligt, at lytte til kunderne og reagere på deres ønsker, og det har været afgørende for virksomhedens succes, mener han.

Samtalerne med brugerne medførte et samarbejde med SSAB, og skiftet til Hardox-slidplade i firmaets produkter. Og det udløste et gevaldigt løft i omsætningen på mere end 200 procent.

Lennéers bruger i dag Hardox-slidplade i alle sine produkter, mens omkring 80 procent af sortimentet er mærket med ”Hardox In My Body”, som en bekræftelse på, at produktet er fremstillet af ægte Hardox-slidplade.

Lennéers fremstiller i dag i alt 31 forskellige ”Hardox In My Body-emner til bygge- og landbrugsentreprenørmaskiner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik