Teknovation Logo
robot

 
  • Benjamin Chavel-Schenk (t.v.) og Henrik Clausen er tilfredse med samarbejdsaftalen, der betyder, at alle Euro Trailere nu produceres på Toftlund Maskinfabrik. (Foto: Lillesoe Pix)

15. maj 2019, kl. 07:02 

Euro Trailer-produktion til Toftlund Maskinfabrik

Euro Trailer outsourcer sin produktion til Toftlund Maskinfabrik, som skal understøtte Euro Trailers årlige salg, der i 2022 ventes at nå 5.000 trailere.


Ønsket om fleksibilitet, nærhed til markedet og en fastholdelse af den eksisterende kvalitet, får nu Euro Trailer til at outsource produktionen af mindre hobby- og erhvervstrailere til Toftlund Maskinfabrik. Samtidig flyttes kontoret fra Arnum til Toftlund.

Aftalen betyder, at Euro Trailer fremadrettet koncentrerer sig om udvikling, salg, markedsføring og eksport af trailere op til 3,5 tons, mens al produktion overlades til Toftlund Maskinfabrik, der har overtaget Euro Traileres produktionsmedarbejdere fra Arnum.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I Toftlund sker produktionen på et 800 kvadratmeter stort produktionsareal, hvortil kommer personalefaciliteter og kontorer. Bygningen blev købt af Toftlund Maskinfabrik i 2015. Den havde tidligere været anvendt som systue i forbindelse med produktion af arbejdsbeklædning. Bygningen ligger på en 6.600 kvadratmeter stor grund i umiddelbar forlængelse af Toftlund Maskinfabrik, så produktionsflow og udvidelsesmuligheder bibeholdes.

"Vi har en strategi om, at udvikling og produktion skal ske i Danmark, og samarbejdet med Toftlund Maskinfabrik indeholder synergier for begge parter. Vi får en fleksibilitet, der hurtigt kan tilpasses det markedsmæssige behov. Det er vigtigt for os og vores forhandlere. Vi får også let adgang til udvikling af prototyper og test af nye løsninger," siger direktør Benjamin Chavel-Schenk.

Benjamin Chavel-Schenk overtog Euro Trailer i 2017 efter i mere end ti år at have opbygget et europæisk distributions- og forhandlernet for en af Europas førende trailerproducenter. Det umiddelbare mål er, at Euro Trailer i 2022 skal være landets tredje største trailerbrand med en årlig omsætning på 5.000 trailere. I år venter selskabet at indlede en eksport til nabolandene Tyskland, Norge og Sverige.

"Vi arbejder primært med tyndpladebearbejdning i stål, rustfri stål og aluminium. Vi er kendt for at producere både simple og komplicerede metalemner i små og store seriestørrelser. Det er den erfaring vi nu kan bruge ved fremstilling de mange trailere. Så det er en win-win aftale, vi har indgået," siger direktør Henrik Clausen. Toftlund Maskinfabrik beskæftiger omkring 30 medarbejdere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik