Teknovation Logo
robot

 
  • Det aktuelle nummer omfatter flere spændende artikler om blandt andet skæring i plade. Blandt andet en dansk-udviklet skæreenhed, der klarer 100 millimeter stål i ellipseformer, som 74-årige Henning Bredahl står bag.

28. april 2019, kl. 21:09 

Skæring i fokus i aktuelt nummer

teknovationNr. 6 - 2019   Seneste udgave er nu afhentet af distributørerne, og uddelingen indledes mandag morgen. Der er blandt andet spændende artikler om en mobil skæreenhed, der klarer 100 millimeter stål i ellipseformer. Læs også om Prodans seneste Trumpf-fiberlaserskæremaskine og KK Metals 3 kilowatt fiberlaserskæremaskine fra Bystronic.


På foranledning af en kundeforespørgsel har 74-årige Henning Bredahl, grundlægger og ejer af HB Svejs, udviklet og konstrueret en innovativ og mobil skæreenhed, der i konstruktionen og på softwaresiden er inspireret af moderne 3D-printteknologi,og som Henning Bredahl også selv over for Teknovation betegner som lidt af en verdensnyhed.

På temasiderne berøres denne gang også blandt andet Prodans idriftsættelse af Trumpf-fiberlaserskæremaskine, der markant har øget kapaciteten. Fibervejen er også valgt hos KK Metal, der har investeret i en 3 kilowatt-enhed fra Bystronic. Prima Power Denmark har fået deres første anlægssalg på plads, og Ib Andresen Industris stålservicecenter har fjernet flaskehals med palleteringsrobot med mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er også tilbageblik på april måneds Hannover Messe 2019 ligesom der er temasider om de kommende events, henholdsvis verdens førende metrologimesse, Control 2019, der holdes i Stuttgart, den 7. til 10. maj, samt Plastteknik Nordic 2019, der løber af stablen 8. og 9. maj i Malmø, og i år har mødt stor dansk forhåndsinteresse.

Aktuelt har schweiziske Studer også lanceret yderligere modeller af S31 og S33, og derved udvidet anvendelsesområderne ligesom det i forbindelse med Masentia Machining også blev til et Studer-salg af flere varianter i Favorit-serien, der også er genstand for en artikel denne gang.

Det og meget mere kan allerede nu læses i online-versionen af bladet, som findes ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik