Teknovation Logo
robot

 
  • Som et led i en nordisk strategi skal Kim Glad fremadrettet stå for salget af Eagle fiberlasere, hvor han hidtil har taget sig af service og reparationer. (Foto: Eagle Scandinavia)

4. februar 2019, kl. 07:03 

Eagle insourcer salget af fiberlasere

Som et led i en egentlig nordisk strategi vil Eagle Scandinavia fremadrettet selv varetage forhandlingen af fiberlasere fra den polske producent Eagle. Den opgave har i Danmark hidtil været hos Timesavers Nordic, hvor direktør Claus Grud har stået for salget siden 2016.


Eagle Scandinavia meddeler, at man stopper salgssamarbejdet med Timesavers Nordic og nu selv  vil selv stå for forhandlingen

"Den nye strategi omfatter en øget salgsindsats på såvel det danske som det svenske marked," siger direktør Kim Glad fra Eagle Scandinavia fra Assentoft ved Randers.

Han skal således selv stå i spidsen for salget, og har nu indledt jagten på en sælger og en servicemand, som begge skal koncentrere sig om det danske marked. Firmaet ansatte for halvandet år siden en sælger i Sverige.

”Ved at vi selv tager hånd om det totale salg, kan vi øge vores fokus på kunderne,” påpeger Kim Glad.

Eagle har fem salgsafdelinger i Europa, hvoraf den ene er Eagle Scandinavia, som i øvrigt har den polske virksomhed som hovedaktionær.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik