Teknovation Logo
robot

 
  • Grundlægger og administrerende direktør for nuIT Gerhard Reschsiger (t.v.) og CEO Peter Tafazoli, CIDAN Machinery Group (t.h.), ser begge frem til det fortsatte samarbejde, men nu med CIDAN som ejere af nuIT.

21. december 2018, kl. 09:16 

CIDAN føjer nuIT GmbH til gruppen

CIDAN Machinery Group, der i dag er en svenskbaseret producent af pladebearbejdningsmaskiner, annoncerer at have købt 100 procent af aktierne i det østrigske firma nuIT GmbH.


Østrigske nuIT udvikler Web-baserede løsninger designet til primært metalindustrien. De forskellige nuIT-produkter kan bruges af underleverandører og større industrielle virksomheder såvel som blikkenslagere til at optimere deres produktion og generelt hele virksomhedens processer.

I første trin kan profiler tegnes og indtastes hurtigt og enkelt fra et hvilket som helst sted. Derefter er dataene umiddelbart tilgængelige på kontoret og i produktionen sammen med de tilhørende dokumenter og kan sendes direkte til produktionsmaskinerne. Med alt det, kan alle branchens behov til Industrie 4.0 opfyldes, fremhæver CIDAN Machinery Group, der har sit hovedsæde i svenske Götene.

Maskinprogrammet omfatter i dag svingbukkere og pladesakse samt en enkelt coil-bearbejdningsmaskine under dels varemærkerne Göteneds og CIDAN, der produceres i Sverige, og dels Forstner-selskabet i koncernen, som fremstiller en bred portefølje af coil-bearbejdningsmaskiner til industri-, blikkenslagere- og facadeproducenter på fabrikken i østrigske Feldkirch.

CIDAN-koncernen har samarbejdet med nuIT i mere end to år og er allerede distributør af deres softwareprodukter i Nordamerika og Skandinavien.

"NuITs banebrydende softwareprodukter og applikationsprojekter giver CIDAN Machinery Group en stærk platform for Industrie 4.0-kravene. Desuden giver udviklerne og projektledere på nuIT os ekstra muligheder for at betjene vores kunder med automatiserede linjer, der indeholder vores egne og partners maskiner," siger CIDAN-direktør Peter Tafazoli.

Grundlægger og administrerende direktør for nuIT Gerhard Resch forbliver i selskabet nuIT, og understøtter således hele gruppen. Gerhard Resch kommenterer, hvorfor de valgte at komme med i CIDAN Machinery Group:

"Det lange og gode samarbejde viste, at vi kunne stole på, at CIDAN skulle være den rigtige partner til at bringe vores softwareprodukter og -tjenester ud på det globale marked. Med de komplementære produkter gør det vores virksomheder til et perfekt match, og kombinationen vil styrke evnen til at investere i produktudvikling til industrie 4.0 ".

Selskabernes synergier vil især blive synligt inden for de vigtige områder produktudvikling, eftermarked og ikke mindst inden for salg og markedsføring, fremhæves det videre - nuIT vil dog holde en åben grænseflade til andre fabrikanter og fortsætte på samme måde som i dag.

De fire nuværende varemærker Göteneds, CIDAN, Forstner og nuIT vil blive bevaret. CIDAN Machinery Group vil nu have egne lokationer i Sverige (to steder), Østrig (to steder), Danmark, USA og Kina. Gennem et omfattende forhandler- og agentnetværk vil det samlede produktsortiment og tjenester blive solgt over hele verden. USA er det største enkeltmarked og derefter Tyskland og Sverige. Koncernen har en nettoomsætning på 430 millioner svenske kroner - eller omtrent 42 millioner euro,  og beskæftiger cirka 190 ansatte.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik