Teknovation Logo
robot

 
  • Trumpfs bestyrelsesformand Nicola Leibinger-Kammüller viste den tyske arbejdsminister Hubertus Heil rundt på Ditzingen-fabrikkerne, hvor han fik et indblik i hvordan Trumpf arbejder med digitalisering.

20. december 2018, kl. 07:47 

Arbejdsministeren forbi Trumpf

Den tyske arbejdsminister, socialdemokraten Hubertus Heil har aktuelt været forbi Trumpf i Ditzingen ved Stuttgart, hvor han blev introduceret for virksomhedens aktiviteter i almindelighed og digitaliserings-tiltæg i særdeleshed.


Trumpf-hovedsædet i Ditizingen ved Stuttgart har mange gæster i løbet af et år. Det gælder kunder og unge, der skal inspireres, såvel som gæster fra stort set hele verden, som ønsker at se den førende tyske producent.

Senest har også den tyske arbejdsminister været forbi. På forhånd var der lagt an til en generel introduktion til virksomhedens aktuelle digitale strategier, men dagen bød også på en generel rundvisning i den store virksomhed, hvor ministeren også havde lejlighed til at se fremstilling af laserkilder og montage af blandt andet laserskæremaskiner på værket.

Besøget bød også på et besøg i showroomet, hvor Hubertus Heils så praktiske eksempler på produkterne i drift, og herunder anvendelse af Big Data i praksis, som også er en vigtig diciplin i Trump-produktsortimentet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik