Teknovation Logo
robot

 
  • Søren Mosevang (t.v.) og Christian Mosevang (t.h.) har ændret lidt i organiseringen af deres indbyrdes arbejdsopgaver i Hosta-koncernen.

12. december 2018, kl. 10:33 

Ændret opgavefordeling hos Hosta

Den hidtidige opgave som Sales Director byttes nu ud med hvervet som CEO for moderkoncernen i Hosta Industries, for den ene af indehaverne, Søren Mosevang, mens den hidtidige CEO, og ligeledes medejer, Christian Mosevang i stedet vil besætte en stilling som Business Development Director. 


Hosta Industries A/S meddeler, at den etablerede ledergruppe nu suppleres med en ændret opgavefordeling mellem indehaverne, brødrene Søren Mosevang og Christian Mosevang.

Ejerne bytter på CEO-posten, hvor Søren Mosevang, der tidligere var Sales Director, overtager stillingen fra Christian Mosevang, som fremadrettet besætter en stilling som Business Development Director.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Søren Mosevang får dermed ansvaret for at drive moderkoncernen og sørge for, at hverdagen forløber, som den skal. På den måde er en af hans vigtigste opgaver at udvikle organisationen samt medarbejderne heri, fremhæver Hosta.

Christian Mosevang skal som Business Development Director, primært udvikle de forretningsområder, der allerede er tilknyttet Hosta Industries, men samtidig identificere nye virksomheder eller ydelser, der kan komplementere og udvikle den allerede eksisterende drift i koncernen.

Med ændringen i direktionen hos Hosta Industries melder indehaverne sig parate til at gøre deres bedste for at levere tilfredsstillende resultater også fremadrettet, meddeler Søren Mosevang og Christian Mosevang. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik