Teknovation Logo
robot

 
  • Salvagnini Scandinavia havde flot rykind ved åbent hus-arrangementet onsdag og det eksklusive kundearrangement torsdag i showroomet i Värnamo-faciliteterne.

23. november 2018, kl. 08:02 

Festlig fejring af 30 års-jubilæum

Onsdag og torsdag har Salvagnini Scandinavia AB markeret 30-året for salgs- og serviceselskabets start, med festligt åbent hus-arrangement og et ekslusivt kundearrangement i Värnamo-faciliteterne.


Salvagnini Scandinavia har de seneste dage markeret 30 års-jubilæet for opstarten som et 100 procent-ejet datterselskab af den italienske producent.

Salgs- og servicevirksomheden har i den forbindelse afholdt åbent hus med Live-demonstrationer af en Flexcell, bestående af en P2Lean 2120-panelbukker og B3 ATA 135/3000-kantpresse.

Ud over at demonstrere Flexcell-opstillingen kunne de besøgende var arrangementerne også se de to maskiner an som Stand Alone-løsninger.

Der blev også budt på foredrag, ved Salvagninis Head of Process Manufacturing Ricky Hansson. Han har selv en fortid i salgs- og serviceselskabet, men er i dag tilknyttet moderselskabet og rejser rundt i hele verden, for at lede projekter.

På skånsk fortalte han levende om bud på fremtidens produktion, ud fra egne erfaringer, opnået hus kunder på stort set alle kontinenter, og senest også krydret med Salvagninis Social Factory-filosofier, som blev introduceret på sidste måneds EuroBLECH 2018-messe i Hannover.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik